1 ene 2023, 19:49

С искряща чаша вино 

  Poesía » Filosófica
243 0 2

С искряща чаша вино,

с младежки плам и зов

винаги чакам те Нова Годино,

както първата любов!

 

Като гостенка среднощна

да дойдеш, пред теб да коленича,

с ръка да те докосна,

с ароматна китка да те закича

 

и да те помоля Нова Годино

за малко младостта ми да върнеш,

да изпием по чаша вино,

желания мои да изпълниш!

 

Богат да е нашият народ,

да бъдат щастливи децата,

това го иска и Бог -

мир и любов на земята!

 

Честита Нова Година Откровенци!

Весела, здрава и щастлива!

 

 

 

 

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??