16 mar 2013, 19:04  

С какво заслужих 

  Poesía » De amor
580 0 1

Господи, с какво заслужих

за подарък болка на сърцето,

а тъгата кой я изписа

като с бяло злато по лицето.

 

И сълзите, кристално чисти,

кой ли дявол ги остави,

че щастлив с него бях,

бързичко забрави.

 

Но ето, изминаха година, две,

той, зная, няма да се върне,

дори и само миг поне

детето свое с обич да прегърне!

© Илия Левков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??