Mar 16, 2013, 7:04 PM  

С какво заслужих 

  Poetry » Love
577 0 1

Господи, с какво заслужих

за подарък болка на сърцето,

а тъгата кой я изписа

като с бяло злато по лицето.

 

И сълзите, кристално чисти,

кой ли дявол ги остави,

че щастлив с него бях,

бързичко забрави.

 

Но ето, изминаха година, две,

той, зная, няма да се върне,

дори и само миг поне

детето свое с обич да прегърне!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??