11 mar 2008, 14:22

С красотата на бяла звезда 

  Poesía » De amor
670 0 21

С косата на бяла звезда,

рисувай по моето тяло.

Мечтай си за мене в нощта,

направи ме своя изцяло.

 

 

Песен с Луната запей,

вкарай магията в мене.

Изцяло сърцето владей,

влюби се в душата без време.

 

 

Цигулка засвири в дъжда,

роди се наново небето.

Подаваш ми свойта ръка,

а аз подарих си сърцето. 

 

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??