22 feb 2013, 16:09

С любов 

  Poesía
419 0 0

Протегна слънцето въздишка
върху дивите очи на стар човек
и сянка падна под окото, нишка
разплете своя силует.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??