Тъмнина и свещ. Свещ в тъмнината, от прозореца се виждат
само уличните лампи и блясъкът на луната...
Тъмнина и свещ, свещ в тъмнината, ЧЕЗ отново ни отне светлината..!!!
Заплатата малка е, малка е тази заплата, кое е по-важно храната, дрехите
тока или водата?
Мизерията дебне, дебне мизерията в мрака, кризата ни прегръща,
ах, тази жалка заплата....
Живот ли е това, това живот ли е ми кажи, цял месец работим,
за да бъдем щастливи три дни...
Три дни сме щастливи, щастливи сме три дни..
След това започва сериалът ''Как се живее без пари''.
© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados