23.06.2017 г., 10:29 ч.

С ''любов'' към заплатата 

  Поезия » Друга
366 0 0

Тъмнина и свещ. Свещ в тъмнината, от прозореца се виждат

само уличните лампи и блясъкът на луната...

Тъмнина и свещ, свещ в тъмнината, ЧЕЗ отново ни отне светлината..!!!

 

Заплатата малка е, малка е тази заплата, кое е по-важно храната, дрехите

тока или водата?

Мизерията дебне, дебне мизерията в мрака, кризата ни прегръща,

ах, тази жалка заплата....

 

Живот ли е това, това живот ли е ми кажи, цял месец работим,

за да бъдем щастливи три дни...

Три дни сме щастливи, щастливи сме три дни..

След това започва сериалът ''Как се живее без пари''.

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??