24 oct 2010, 17:43

С любовта е сложно 

  Poesía » De amor
1071 1 3


                                                      С ЛЮБОВТА Е СЛОЖНО                                                                          

                                                    За пореден път се влюбих                           
                                  и за сетен път изгубих                          
                                    Мечешкото ми сърце е празно                     
    разкъсано е безобразно                                                                        

       И какво че е голямо                             
    щом вече не е цяло                              
      То е толкова пробито                         
    че е станало на сито                                                                          

       Вече нищо не усещам                             
    и любов почти не срещам 
       Сърцето изнемогва                                
    на мъката не смогва

          
       
Не исках наказание                               
    а капчица внимание 
       Драмата е неизбежна
    любовта изчезна                                                                               
    
      Твоето мъничко сърце        
    не можа ли да ме разбере ???  
      Май това е невъзможно...   
    С ЛЮБОВТА Е СЛОЖНО...              
               
-intercontakt-


 

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??