15 sept 2006, 11:05

С Маги вече ходихме на врачка... 

  Poesía
576 0 4

 

 

Ти ме наричаш "приятел" и "драг"?

Как така го направи отново?

Месец измина, откакто съм враг..

Всичко за сватбата беше готово?!

 

С Маги вече ходихме на врачка...

Искам всичко сега да разкрия:

каза, че почнало тъй - на закачка

и се стигнало чак до магия.

 

Всичко ми каза за твойта измяна-

бил съм ти верен и вечен приятел

но се явила друга - засмяна

с клеветата - бил съм предател.

 

Черното биле по начин незнаен

предизвикало твоята грешка

и съюзът ни - вече нетраен

станал плячка на съдбата тежка.

 

Вярвам, писмото ми, вече прочела,

ще сетиш дъха ни предишен

и отново, с душата си смела

ще отхвърлиш злобата "излишен"!?

 

Може би нужно е мъничко време,

за да стопиме жестокия хлад,

но любовта не ще ни отнеме

този разюздан, безкрупулен ад.

© Валери Рибаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??