Ти ме наричаш "приятел" и "драг"?
Как така го направи отново?
Месец измина, откакто съм враг..
Всичко за сватбата беше готово?!
С Маги вече ходихме на врачка...
Искам всичко сега да разкрия:
каза, че почнало тъй - на закачка
и се стигнало чак до магия.
Всичко ми каза за твойта измяна-
бил съм ти верен и вечен приятел
но се явила друга - засмяна
с клеветата - бил съм предател.
Черното биле по начин незнаен
предизвикало твоята грешка
и съюзът ни - вече нетраен
станал плячка на съдбата тежка.
Вярвам, писмото ми, вече прочела,
ще сетиш дъха ни предишен
и отново, с душата си смела
ще отхвърлиш злобата "излишен"!?
Може би нужно е мъничко време,
за да стопиме жестокия хлад,
но любовта не ще ни отнеме
този разюздан, безкрупулен ад.
© Валери Рибаров Все права защищены
Поздрав от Северно море!
Валери