3 ene 2016, 17:40

С мен да бъдеш 

  Poesía » De amor
559 1 2

Ти си моето нежно момиче,

ти си моето страстно желание,

ти си моето мъничко птиче,

ти си моята радост, страдание.

 

Ти си всичко, което желая-

любовта, нежността и страстта,

искам те,аз за теб си мечтая-

с мен да бъдеш и в старостта.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??