Ти си моето нежно момиче,
ти си моето страстно желание,
ти си моето мъничко птиче,
ти си моята радост, страдание.
Ти си всичко, което желая-
любовта, нежността и страстта,
искам те,аз за теб си мечтая-
с мен да бъдеш и в старостта.
© Иванка Морарова All rights reserved.