24 feb 2007, 18:34

С миналото не успях да се преборя!  

  Poesía
597 0 1

Поисках да ти се усмихна.
Направих го и два пъти дори.
Поисках в съня ти да надникна
и само надежда още в мен гори.

Поисках да погаля нежно
всяка рана, стенеща във теб.
Поисках, а май ще страдам вечно,
заради грешки, допуснати от тези преди мен.

Поисках да съм блясък във чашата със вино.
От мене бавно и на глътки да отпиваш.
Поисках да съм цвят във чашата със вино.
Не да се удавиш, омаян да се влюбваш.

Поисках, а е тъй неизпълнимо.
Поисках, но прие ме на шега.
Желанието дяволски непримиримо,
гасне с мен във този миг... СЕГА!

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??