14 jun 2019, 12:26

С моето аз 

  Poesía » Filosófica
511 0 0

Идвай с мен!

Ще ти покажа -

тайнства зад

          заключена врата...

Там няма бряг,

и няма жажда,

и птици не отлитат есента...

а синьото е трепетно

и тъй дълбоко -

разлята нежност в безкрайността...

Ела със мен,

да ти покажа,

кивота скрит на твоята душа...

А там е толкова красиво -

сред светлини и

празник на любов

и там - смирение и сила -

преплетени са в стар оброк...

Тръгни след мен,

недей да търсиш дири,

последвай ме,

към тебе ще те отведа,

ще ти помогна ключа да откриеш -

към твойта вяра в приказки и чудеса!

© Анжела Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??