1 ene 2023, 16:00

С мъдрост 

  Poesía » Civil
209 0 2

 

Да изпратим Старата година
с топлина, надежда и копнеж.
Сякаш като бързея премина,
но дари ни мъдрост и стремеж.

 

Да си пожелаем добротата
да е пътеводна светлина,
а на птичи полет свободата
да  пропива новата зора.

 

Да посрещнем Новата година 
с пръстите на малкото дете.
Тя ще влезе тихо през комина
и съдбата ни ще облече.

 

Ще погали мислите ни с блясък
и тъгата ще изпепели,
че животът е тъй ситен пясък,
който бърза да се прероди...

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??