24 dic 2018, 0:12

С надпис любов 

  Poesía » De amor
665 3 5

Каква съм аз? Престорено добра.

Грешите! Душата ми е крехка и ранима.

Протегнала бих винаги ръка

и за един човек съм истински любима.

 

Сърцето ми не е крайпътен хан.

Един призван е в него да остане.

В живота без любов се чувстваш сам.

Затуй с цялото си същество я браня!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??