Сега,
когато се разделяме,
ти пожелавам -
да се влюбиш.
С името й да заспиваш
и с него да се будиш.
Стаята да се върти,
когато те приближава,
в ушите ти - тъпани,
в корема ти - жарава.
С пресъхнали устни
да прошепнеш признание,
да видиш в очите й
любов и желание...
Сега,
когато се сбогуваме,
ти пожелавам
да се влюбиш.
И необяснимо и разкъсващо,
за миг да я загубиш.
© Елена Todos los derechos reservados
красиво написано...с обич, Елена.