12 авг. 2008 г., 11:24

С най-добри пожелания 

  Поэзия
1370 0 6

 

 

Сега,

когато се разделяме,

ти пожелавам -

да се влюбиш.

С името й да заспиваш

и с него да се будиш.

 

Стаята да се върти,

когато те приближава,

в ушите ти - тъпани,

в корема ти - жарава.

 

С пресъхнали устни

да прошепнеш признание,

да видиш в очите й

любов и желание...

 

Сега,

когато се сбогуваме,

ти пожелавам 

да се влюбиш.

И необяснимо и разкъсващо,

за миг да я загубиш.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??