5 feb 2007, 8:58

С нежност мили, те прегръщам 

  Poesía
609 0 3


 

Средството при нас е този стих -

сливащото ни докосване,

чрез което тебе те открих,

за да влезем в миросване

с узрял за двамата ни плод,

но на равнището ментално

и чрез този придобит имот,

вплетохме душите си сакрално

и направихме едно сърце

в огъня на таз стихия,

грееща на твоето лице,

от която аз пък нежност пия.

-С нежност, мили, те прегръщам,

че света за тебе преобръщам!

© Валери Рибаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??