13 ene 2010, 9:18

С Нея 

  Poesía
534 0 1

 

                 

           Самота  ни разделя. 

          С Нея се любиш, с Нея заспиваш,

          при Нея се връщаш вечер след работа.

          Тя е на на масата твоя приятелка.

          От Нея ревнувам,

          с Нея за теб разговарям

          и Нея целувам...

          За Нея отварям вратата.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??