10 jul 2016, 8:13

С нея... 

  Poesía
1128 2 10

 

С нея...

(на дъщеря ми)

 

Със нея не съществува тъгата

и нито една работа не изморява,

във всичко има смисъл и любов,

тя е радостта, доброта, рая и мира,

 

живота ни, смелостта, сълза и сила

топлината, осветяваща вечно пътя ни.

Днес, домът ни рисува тя неспирно

най-красивата принцеса на света...

 

най-нежната, дръзка и упорита...

Обожаваме те, принцесо наша..!

 

 

© Сумалия Хосе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??