1 oct 2023, 20:31

С нощта 

  Poesía » Del paisaje
144 0 2

 

 

Нощта светулките небесни пуска

и тича с черна мантия пред мен

и вятърът през мрежестата блузка

минава с допир влажен и студен.

 

                                   юли 1989 г.

                                   гр. Сливен

© Лъчезар Цонев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??