В дъждовен кладенец
превърна сърцето ми снощи.
Като бурно море то ще бие
и бие, наказвайти те във всички нощи.
Кажи ми защо постъпи с мен така?...
По-добра ли е тя...?! Или...
Искаше да ме нараниш и с това?...
Нямам нищо за губене, не...
нямам и теб, нито небе.
Не ми трябва то, в душата ми вали.
S.O.S. - от любовта боли.
© Стеси Todos los derechos reservados