6 jul 2023, 13:44

С обещанието... 

  Poesía » Verso libre
168 0 0

С обещанието, че някога

някъде на небето ще сме равни,

една фигура в расо

прибра последните монети

на бедняка.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??