Jul 6, 2023, 1:44 PM

С обещанието... 

  Poetry » Free verse
170 0 0

С обещанието, че някога

някъде на небето ще сме равни,

една фигура в расо

прибра последните монети

на бедняка.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??