7 mar 2008, 0:09

С обич (на приятелите ми от Долно Сахране) 

  Poesía
647 0 4

С обич! (на приятелите ми от Долно Сахране)


Приятелю, не ме оставяй!
За теб се моля!
Ти не ме забравяй!
Братко мой,
не тръгвай без
да се обърнеш!
Сърцето си ще дам,
щом трябва -
ти да ме прегърнеш!
Не може пътя да ни раздели,
вярвай, аз ще дойда
със крила от детски спомени
ще долетя!
Всеки миг със тебе е безценен
искрен, чист... за мен - блажен е!
Липсваш ми, приятелю, ужасно!
Сила вдъхват спомени прекрасни...
Как жадувам пак ръката ти
да подържа, виц да ти разкажа,
или със сълзите да те натъжа...
Да пирувам с тебе
и да пием до забрава,
да танцуваме
и да се смеем до пресъхване,
и да ме изпратиш пак
с прегръдка силна
и въздишка жална...
Обичам те и идвам пак, приятелю!
Не ме забравяй! Вечно ще се връщам!
Само ме очаквай!...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??