10 dic 2007, 8:33

С обич! В съня ми! 

  Poesía » De amor
645 0 1
Всяка нощ, когато притворя очи,
виждам твоя нежен лик и
сякаш това ми стига, за да знам,
че още те обичам и че ти си ми всичко.

И в съня аз мога да милвам косите ти,
да казвам колко много те обичам
и пак в съня ми да сме най-щастливи на този свят.
И в съня си пак ще те обичам!

Но, ето дойде ранното утро
и ти трябваше да си отидеш,
но защо ли всичко е толкова трудно?
Защо наяве, а не само в съня, трябва да сме щастливи?

Обичам те!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??