Докосни с ръка небето и усети
магията, с която е обзето,
обгръщайки те ярко със своите лъчи
и сякаш иска нещо то да ти речи.
Докосни ти нежно и цветята
и усети как хубаво ухаят те,
как със своят аромат нежно те
омайват и разказват приказки
за славни векове.
Докосни и виж красотата,
която целият свят притежава.
Докосни и виж с колко много
чудеса е пълен днес света
и колко кратко е всичко това,
защото гости сме на таз земя.
© Кристина Аврамова Todos los derechos reservados