13.04.2013 г., 20:23 ч.  

С отворени очи 

  Поезия » Оди и поеми
636 0 0

Докосни с ръка небето и усети 

магията, с която е обзето,

обгръщайки те ярко със своите лъчи

и сякаш иска нещо то да ти речи.

 

Докосни ти нежно и цветята

и усети как хубаво ухаят те,

как със своят аромат нежно те 

омайват и разказват приказки

за славни векове.

 

Докосни и виж красотата,

която целият свят притежава.

Докосни и виж с колко много 

чудеса е пълен днес света

и колко кратко е всичко това,

защото гости сме на таз земя.

© Кристина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??