С разперени крила политнах към небето,
засилих се към тебе и с душата ти се слях,
усещах забързания ритъм на сърцето
и трапчинки от усмивка по лицето ти видях.
През очите ти гледах - "огледало на душата" ти
и дълбоко във нея себе си съзрях.
Видях се усмихната, хванала ръката ти,
готова да сторя предречения грях.
И в очите ти потъвах, и в сълзите ти плувах,
четях мечтите ти всичките - една по една...
И косите ти галех, и устните целувах...
И оставих да нахлуе в мен до болка любовта!
15.02.2008 година
Посветено на моя любим с много любов! {}
© something else Todos los derechos reservados