Не знам какво да кажа тоя път.
За моята жена съм казал всичко!
От нея, чак ребрата ме болят,
когато с мен реши да се сборичка!
Тя знае да поставя борцов ключ,
дори да ми направи - заден суплес!
Макар и доста як, висок дългуч,
за нея - аз съм спарингова кукла!
Не спирам, аз да я... боготворя!
И често да я карам - чак до мола!
За нея, славни притчи аз творя,
как все ми се оплаква... че е гола!
За нея - сто и шести гардероб
закупих - преди месец - от ИКЕА!
Едни обувки, плащам като поп.
Къде ги слага - нямам си... идея!
За лаковете, има стъклен шкаф,
парфюмите й пълнят четри ракли!
Бижутата, е вързала в чаршаф,
за кремовете, има седем шпакли!
Добре, че имам място в моя дом,
където да подреждам родна проза.
В мазето ми е дала цял кашон
до сладкото от дюли с бяла роза.
Така е, като спя със шампион -
известна, европейска медалистка!
Наградите, тежът й близо тон,
с медали тя любовно ме притиска!
Вдъхновено от Дени! 😀
Йри
Йовев
Януари
2020 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados