6 abr 2005, 13:03

С теб 

  Poesía
1230 0 5

В един единствен миг
съзирам
богатство по- голямо
от цялото съкровище
на Соломон.
Един единствен миг
е по- красив
от висящите градини
на Семирaмида.

С теб.

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??