13 jul 2010, 20:17

С теб е светла нощта 

  Poesía
662 0 0


С теб е светла нощта,
с теб съм всичко друго - но е и сама.
С теб познавам смеха, забравям сълзите - чувствам топлина.
С теб ли съм - всичко мога да победя!
Без теб съм тиха тъга,
без теб съм скрита луна,
без теб съм жена без душа...
С теб слънцето свети само за нас.
С теб звездите показват ни пътя,
по който смело вървим не ти или аз,
а ние заедно - по-силни от всякога,
защото с нас са вярата, надеждата, любовта...
С теб всичко е светлина!
                                                   12.07.2010

© Елиза Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??