12 may 2013, 10:04

С теб и вятъра 

  Poesía
480 0 0

Ръката ми в ръката ти…
И чувам само вятъра.
И търся се в очите ти.
Отнасям се. Обичам те…

Отнасям се. Забравям.
Вчера далеч остава.
Знам, вчера не беше ти.
Обичаш ме, нали?

Обичаш ме, обичам те…
Вчера ще го забравя.
В очите ти надничам.
С теб и вятъра оставам.

12.05.2013 г.

© Иво Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??