23 abr 2016, 1:34  

...С теб под слънцето... 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Otra
1037 0 7

...Със теб под слънцето...

 

(Посветено на всички хора, които обичам…)

 

Понякога е странно, но винаги чудесно-

какво провокира и прави нашата любов...,

безкрайна е - не може да се побере в сърцето

затова излиза от там и расте в душата - благослов...

 

Животът е лесен и истински с теб в трудностите

и дори от мен да се скрият всички възможности,

знай ще строя с обич...всеки миг -  дом за теб и мен-

ще бъде най - изпълнения в света със светлина и лъчи...!

 

Престраших се да изпиша очите ни с тази песен за теб...

може и всичко това да е малко, но ние знаем - е значимото!

И ако ти поискаш, можеш да изпееш на всички песента,

а те нека си говорят дали е просто или не случващото се...

 

Но по - важно, от това да го знае всеки е да го знаеш ти...-

Животът ми е по - щастлив отвсякога с теб под слънцето...

на земята да опознаеш небето е магията на съществуващото...!!!

 

Дар е да чуя и усетя песента ти...

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря...!
  • Разклати ми душата, емоцията, която влагаш в творбите си е голяма,а за щастие е и красива.
  • Благодаря...!!!
  • Има само една истинска красота - божествената. Красотата по своята природа е нещо неземно. Затова винаги предизвиква в нас удивление. Подлинното съединяване на двама е възможно само ако преминат през божествения портал. Тогава те захвърлят всичко земно, както змия захвърля кожата си.
  • Благодаря ви...!!!
    Пожелавам ви красота и обич, още повече отколкото вече имате!!!
  • Животът е хубав когато имаш обич до себе си!
  • Изразяваш се красиво!
Propuestas
: ??:??