20 dic 2007, 12:54

С тежки стъпки отчаянието... 

  Poesía » Otra
749 0 6

 

     

Със тежки стъпки отчаянието

подмести камъка на моята

увереност

и изпълзя

отровното змийче-съмнение.

То се заби в плътта на спомена.

Ухапа го и той умря.

И настървено то подгони

красивата мечта...

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??