20 дек. 2007 г., 12:54

С тежки стъпки отчаянието... 

  Поэзия » Другая
750 0 6

 

     

Със тежки стъпки отчаянието

подмести камъка на моята

увереност

и изпълзя

отровното змийче-съмнение.

То се заби в плътта на спомена.

Ухапа го и той умря.

И настървено то подгони

красивата мечта...

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??