Dec 20, 2007, 12:54 PM

С тежки стъпки отчаянието... 

  Poetry » Other
751 0 6

 

     

Със тежки стъпки отчаянието

подмести камъка на моята

увереност

и изпълзя

отровното змийче-съмнение.

То се заби в плътта на спомена.

Ухапа го и той умря.

И настървено то подгони

красивата мечта...

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??