16 abr 2018, 13:52

С труда си 

  Poesía
316 0 0

БОГОпроява
е човек с труда си за
на БОГ прослава

 

човек с труда си
е БОГОпроява за
на БОГ прослава

 

с труда си е
човек БОГОпроява за
на БОГ прослава

 

на БОГ с труда си
за прослава е човек
БОГОпроява

 

.....................................

 

БОГОпроява
човек е с труда си - на
БОГ за прослава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??