БОГОпроява
е човек с труда си за
на БОГ прослава
човек с труда си
е БОГОпроява за
на БОГ прослава
с труда си е
човек БОГОпроява за
на БОГ прослава
на БОГ с труда си
за прослава е човек
БОГОпроява
.....................................
БОГОпроява
човек е с труда си - на
БОГ за прослава
© Стоян Минев All rights reserved.