Свят излъчвал твоя поглед
В очите ти видях мечта
Всичко беше в теб прекрасно
Сила ум и красота
Усетих как растат крила
Когато ти подаде ми ръка
С твоя смях можах дори и да летя
Ти си тръгнал
Сърцето ми разби на две
Да те намеря сега не знам къде
Света изгасна крилата изгоряха
И моите мечти умряха
Какво стана с мене
Аз не знам
В сърцето пламък
Гняв в душата
Безсмислено без тебе
Мойте дни вървяха
Без поглед мил и без усмивка
Живота стана ми горчив
Не можах да се измъкна
От тоя странен кръг
И помислих най-накрая
Че все ми е тая
Аз винаги каквото искам получавам
Защото само аз
Променям си съдбата
Две години мина
И днеска пак били сме заедно
Това което не успяхме
Го направихме
Твоята целувка още в мен гори
Няма да те пусна
От сега и завинаги
Аз се смея утре пак ще тръгнеш
Знам че не го искаш
И в това няма твоята вина
Просто не иска да се сбъдва
Странна моята мечта
В джоба твоя пазя снимка
Знаеш тя ми дава сили
В телефона чувам твоя глас
Скоро ще те видя пак
© Alamna Morivi Todos los derechos reservados