28.11.2018 г., 13:24 ч.

С твоя смях можах дори и да летя 

  Поезия » Любовна
365 1 0

С ТВОЯ СМЯХ МОЖАХ ДОРИ И ДА ЛЕТЯ

 

Свят излъчвал твоя поглед

В очите ти видях мечта

Всичко беше в теб прекрасно

Сила ум и красота

 

Усетих как растат крила

Когато ти подаде ми ръка

С твоя смях можах дори и да летя

 

Ти си тръгнал

Сърцето ми разби на две

Да те намеря сега не знам къде

Света изгасна  крилата изгоряха

И моите мечти умряха

 

Какво стана с мене

Аз не знам

В сърцето пламък

Гняв в душата

Безсмислено без тебе 

Мойте дни вървяха

 

Без поглед мил и без усмивка

Живота стана ми горчив

Не можах да се измъкна

От тоя странен кръг

 

И помислих най-накрая

Че все ми е тая

Аз винаги каквото искам получавам

Защото само аз

Променям си съдбата

 

Две години мина

И днеска пак били сме заедно

Това което не успяхме

Го направихме

Твоята целувка още в мен гори

Няма да те пусна 

От сега и завинаги

 

Аз се смея утре пак ще тръгнеш

Знам че не го искаш

И в това няма твоята вина

Просто не иска да се сбъдва

Странна моята мечта

 

В джоба твоя пазя снимка

Знаеш тя ми дава сили

В телефона чувам твоя глас

Скоро ще те видя пак

 

 

© Alamna Morivi Всички права запазени

Алька посвещава това стихотворение, написано с любов и вдъхновение на най-готин човек на света, на Давид Въчев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??