13 may 2009, 16:34  

С ужас 

  Poesía » Filosófica
739 0 1

Колко често си мисля с ужас,
че бездействам с мойте думи,
заразен с ужасната чума
и изписани листи ненужни.

 

© Стефан Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??