May 13, 2009, 4:34 PM  

С ужас 

  Poetry » Phylosophy
738 0 1

Колко често си мисля с ужас,
че бездействам с мойте думи,
заразен с ужасната чума
и изписани листи ненужни.

 

© Стефан Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??