С внимание
Най-важна е диагнозата,
нямате представа колко е важна!
И който може, го може –
трябва съвсем малко научаване.
А всички имаме нужда
и да бъдем диагностицирани,
и да бъдем разбирани,
и да можем лек да избираме.
Но не стигат знахарите,
знаете, не се срещат по гарите,
затова са другарите,
и не кои да е, а старите.
Те ни знаят привичките
и ни разбират душичките,
те четат между буквите,
и не пестят от минутките.
За тях е цветето нежно,
което с любов е отглеждано,
и сама тръгва сълзата –
заедно с радостта и с тъгата.
© Доли Todos los derechos reservados