8 sept 2013, 22:45  

С вяра! 

  Poesía » Civil
373 1 3

С вяра!

 


Когато Вярата ми е напълна,
усещам в мен блаженна топлина
и светлина, която ме изпълва -
създава яснота в душата и света.

Когато мислите са криви, грешни-
разцепват същността на две
и гласове събират се на срещи:
нашепват, раздвояват - те.

Затуй, не трябва да сме лоши,
за да не носим в себе си злина,
а с пълна Вяра в дни и нощи
докрая да пребъдем с Любовта.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??