1 oct 2007, 17:06

С Ъ Д Б А / В памет на Иван Александров от Варна, на 21 г., трагично загинал на 27.09.07г./  

  Poesía
990 0 12

С Ъ Д Б А


Прекършен бе един живот
във младост недоизживяна.
Създаден с радост и любов,
но със съдба жестока и коварна.


Престана да тупти едно сърце!
То вечно ще остане младо!
С фатален жребий милото момче
на младостта годините е спряло.


Мечти, любов, надежди спотаени
изгасват в мрачната реалност.
А болката в очите просълзени
ще спомня за нелепата случайност.


Ще бъдеш жив във нашите сърца
с характера си благ, сърдечен!
Ще пазим спомена за твойта доброта!
Спокойно спи съня си вечен!






© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??