Поредна сутрин,
надежда и желание.
Пореден провал...
Нима не го очакваше?
Денят не си личи по заранта?!
Напротив, още една лъжлива мъдрост.
Потопен във ежедневието,
забравяш кой си.
А нужно ли е да знаеш това?
Невзрачна точка върху белия лист,
навярно случайно поставена.
Осъзнай, че това е възможно!
Звучи тъжно, но май ще излезе вярно.
Както всяка истина, тя рядко е красива,
освен по телевизията, от десет до шест.
© Светлин Todos los derechos reservados