Глупаци, предатели, скитници,
страхливци, подмолни лъжци.
Ненавиждам ви, мразя ви всичките
– заблудени, сакати души.
Убийци, грабители, блудници,
дебелокожи, двуглави лами.
Маските свалете, разкрийте се,
вината нека да ви задуши.
Демони, в сенките скрийте се,
малодушници с жалки съдби.
Погледнете се хубаво, вижте се.
И огледалото се пропуква дори.
Извратени чудовища, сбийте се,
станете всички на прах и на дим.
От себе си следите – изтрийте ги.
Тогава може би ще ви простим.
© Деметра Todos los derechos reservados