10 нояб. 2013 г., 18:11

Сакати души 

  Поэзия » Другая
813 0 2

 

Глупаци, предатели, скитници,

страхливци, подмолни лъжци.

Ненавиждам ви, мразя ви всичките

   –  заблудени, сакати души.

 

Убийци, грабители, блудници,

дебелокожи, двуглави лами.

Маските свалете, разкрийте се,

вината нека да ви задуши.

 

Демони, в сенките скрийте се,

малодушници с жалки съдби.

Погледнете се хубаво, вижте се.

И огледалото се пропуква дори.

 

Извратени чудовища, сбийте се,

станете всички на прах и на дим.

От себе си следите – изтрийте ги.

Тогава може би ще ви простим.

© Деметра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??